Despre

Ce este HAFFY?

Haffy este un website de tip blog, care are misiunea de a strânge la un loc cele mai bune idei de cadouri, prezentate în articole prietenoase cu cititorul.

Haffy nu este un magazin online, ceea ce înseamnă că nu are vreun interes în promovarea propriilor produse, ci scopul cel mai important este acela de a ajuta utilizatorii să găsească cele mai potrivite cadouri pentru prietenii lor.

Cum a început totul? Povestea HAFFY

Florin, fondatorul site-ului haffy, nu prea se pricepea la cadouri. Atunci când era ziua cuiva, pur și simplu mergea la magazinul de cadouri din Buzău și încerca să găsească un cadou potrivit pentru persoana sărbătorită.

De cele mai multe ori se alegea cu un cadou personalizat, cum ar fi o cană cu numele sărbătoritului pe ea – un cadou cu potențial, însă care poate fi destul de neinspirat în unele cazuri.

Doar încearcă să-ți imaginezi reacția persoanei care va primi acea cană amărâtă din nou și din nou, pentru că Florin nu știe să aleagă cadouri. Va fi ceva de genul „Of, măi să fie… iar cană pe care scrie «Pentru Alex, cel mai bun prieten»? Păi anul trecut mi-ai dat același cadou!”.

„Ei bine, mă gândeam că s-a spart sau ceva…” ar fi răspuns Florin, rușinat de situație.

Bine că acesta este doar un exemplu care nu s-a întâmplat în realitate, însă cam așa stăteau lucrurile.

„Niciodată nu am fost o persoană inspirată atunci când a venit vorba de cadouri, dar nimeni nu s-a născut învățat, nu-i așa?” – Florin Șerban

Florin și-a dat seama de importanța cadourilor atunci când a cunoscut-o pe Florina, soția sa. Florina este o mare pasionată de cadouri și știe ce să le ofere prietenilor săi de ziua lor, în funcție de personalitate, hobby-uri, visuri, și așa mai departe.

„Este minunat să poți observa bucuria de pe chipul persoanei care primește un cadou ales cu atenție de către tine. Să observ lumea din jur este unul din lucrurile mele preferate. Îmi place să-i surprind plăcut pe cei dragi mie.” – Florina Șerban

Florin a învățat de la Florina cum să facă daruri mult mai inspirate. A învățat că un cadou nu este doar o simplă obligație, ci este un gest important care poate transmite un mesaj, întări o relație sau chiar schimba viețile oamenilor.

Pasionat fiind de mediul online, a decis să deschidă un site unde împreună cu Florina să ofere sfaturi celor care caută inspirație pentru cadouri cât mai reușite. Cei doi au format o echipă și așa a luat naștere haffy.

De la ce vine numele HAFFY?

Haffy, după cum bănuiești, vine de la happy, care în limba engleză înseamnă fericire.

Fericirea este ceea ce ne dă poftă de viață. Este un ingredient fără de care viața nu ar avea sens, corect? Atunci când vine vorba de fericire, cadourile au un rol foarte important. Cu un cadou potrivit poți înveseli chiar și cea mai tristă persoană din lume.

Totuși, de ce haffy și nu happy?

Deoarece am decis sa înlocuim „pp” cu „ff” pentru a crea ceva unic. De la ce vine „ff”? Păi de la Florin și Florina.

Ei bine, acum că ne știi secretul, îți urăm bun venit în club! Sper să te simți bine alături de noi.

Cum funcționează haffy?

Facem brainstorming, răscolim internetul și discutăm cu specialiști pentru a afla cele mai bune idei de cadouri, apoi le îmbinăm pe toate în articole prietenoase, astfel încât să-ți oferim cele mai bune sfaturi.

Majoritatea produselor prezentate conțin link-uri de afiliere, ceea ce înseamnă că haffy poate câștiga un mic procent din vânzarea efectuată, atunci când cineva cumpără produsele prezentate de noi.

Cu toate acestea, nu vom promova niciodată produse în care nu credem, deoarece ne dorim în primul rând să ajutăm comunitatea, nu să o manipulăm. Dacă crezi că un produs a fost prezentat în mod abuziv, doar pentru a realiza vânzarea acestuia, te rog sa ne atragi atenția imediat, folosind acest formular.

Ne dorim să fim un grup de oameni care se ajută între ei, de aceea chiar te rugăm să participi și tu, comentând la articolele noastre. Poți să-ți spui părerea (care contează foarte mult pentru noi) sau să sugerezi și tu alte idei de cadouri.

Pe măsură ce vom evolua cu proiectul nostru, vom actualiza și această pagină, așa că te mai așteptăm pe aici. Dacă vrei să rămâi la curent cu activitatea noastră, urmărește-ne pe rețelele sociale, pe care le găsești în partea de jos a site-ului.

Mulțumim că ești alături de noi!

Echipa haffy

LOGO HAFFY