idei și surprize romantice pentru soț sau iubit

Atunci când vine vorba de surprize romantice pentru soț sau iubit, găsești pe net aceleași idei învechite și banale, de-ți vine să-ți dai o palmă, însă nu și de data aceasta. Am pregătit pentru tine acest articol special în care am adăugat cele mai incitante și inedite idei de surprize romantice pentru el.

Lista de mai jos conține ingrediente secrete pentru o relație sănătoasă. Folosește-le cu grijă!

Lista de surprize romantice pentru soț sau iubit

 1. Ia o carte și subliniază litere sau cuvinte pentru a forma un mesaj de dragoste secret pentru iubitul tău.
 2. Compune-i o poezie romantică. Scrie-o pe o foaie pe care să i-o ascunzi într-un buzunar. Nu uita să-i faci o poză înainte, în caz că o va pierde.
 3. Scrie de dimineață un scurt mesaj de dragoste pe o banană pe care el o va mânca la prânz sau mai târziu. Mesajul nu va fi foarte vizibil de dimineață, însă la prânz se va vedea foarte clar pe banană. Uite aici câteva exemple.
 4. Surprinde-l cu o cină romantică la un restaurant în care nu ați mai fost niciodată.
 5. Cumpără-i uleiuri de masaj. Oferă-i-le într-o cutie de cadou, alături de un bilețel pe care să scrii „Știu un maseur bun”. Trece-ți numele tău și numărul de telefon.
 6. Scrie-i bilețele de dragoste și lipește-le prin toată casa. Pe fiecare bilețel scrie câte o declarație de dragoste sau un motiv pentru care îl iubești.
 7. Lipește pe oglinda de la baie un bilet care să-i facă ziua frumoasă.
 8. Clasica cină romantică mai funcționează? Sigur că da! Nu uita să folosești lumânări, să îmbraci o rochie sexy și să zâmbești.
 9. Ascunde-i bilețele de dragoste în locuri precum: setul de bărbierit, cărțile preferate, buzunarele hainelor, în geanta de laptop, etc.
 10. Ascunde-i un cadou pe care trebuie să-l descopere singur. Scrie-i mesaje în care să-i dai indicii care să-l aducă din ce în ce mai aproape de cadoul său. De exemplu, în primul mesaj poți scrie „Hei, am o surpriză pentru tine. Dacă vrei să afli despre ce e vorba, caută următorul indiciu, care se află în frigider”, și așa mai departe.
 11. Cumpără un City Break într-o locație preferată de-a lui și oferă-i vestea într-un mod aparte. De exemplu, folsește metoda de mai sus (nr. 10).
 12. Dacă ia vitamine zilnic, ascunde-i în cutia de vitamine un mesaj în care scrie „Încercați vitamina «numele tău»”.
 13. Cumpără-i sau confecționează-i cupoane de dragoste (se mai numesc și vouchere cadou).
 14. Oferă-i un cadou personalizat. Poți alege de la tricouri până la perne, căni, rame foto, puzzle-uri, și așa mai departe.
 15. Realizează o fotocarte cu fotografiile voastre. Pe acest site poți realiza o fotocarte online și apoi o poți comanda.
 16. Oferă-i o diplomă pentru cel mai bun iubit sau cel mai bun soț din lume.
 17. Oferă-i micul dejun la pat. Va fi o surpriză plăcută, mai ales dacă nu ai mai făcut asta pentru el.
 18. Fă-i o dedicație la radio (nu e chiar așa de greu – o poți face de pe WhatsApp pe unele posturi). Deschide radioul la volum minim, iar când se aude dedicația ta, dă-l repede la maxim.
 19. Femeile sunt stimulate în dragoste prin auz, iar bărbații prin văz. Surprinde-l cu o nouă lenjerie sexy. Acestă surpriză rareori eșuează în misiunea de a satisface iubitul.
 20. E lună plină și locuiți aproape de plajă? Nu rata ocazia de a-l invita la o plimbare pe plajă, sub clar de lună plină. Multe cupluri și-ar dori să facă asta.
 21. Oferă-i un cadou fără să fie o ocazie specială.
 22. Realizează un filmuleț de dragoste în care să-i mulțumești pentru că e iubitul tău.
 23. Dacă știi câteva acorduri la chitară, compune-i un cântec de dragoste.
 24. Cumpără-i cartea „250 de lucruri de făcut într-o viață – Pentru cupluri”.
 25. Dacă ești talentată la desen, desenează-i portretul și oferă-i-l alături de un mesaj de dragoste.
 26. Dacă ai rămas în pană de idei de cadouri pentru el, atunci cumpără-i un cadou pentru animalul său de companie.
 27. Cumpără-i un ceas cadou și gravează pe capacul de pe spate „Voi avea mereu timp pentru tine”.
 28. Îi plac prăjiturile? Comandă un tort pe care să scrii ceva cât mai personal. De exemplu „Pentru iubitul meu pofticios” sau „Asta este pentru pupicul din stație”, etc.
 29. Majoritatea bărbaților sunt foarte pasionați de mașini. Dacă și iubitul tău se află printre ei, atunci ar fi o idee bună să-i comanzi suporturi personalizate pentru plăcuțele de înmatriculare. Cu toate că nu prea pare un gest romantic, iubitul tău va aprecia foarte mult atenția ta pentru pasiunile sale.
 30. Cumpără-i un aparat de ras și păstrează-l ascuns pentru momentul în care se va plânge că a rămas fără aparate de ras.
 31. Organizează pe ascuns o petrecere la voi acasă la care vor participa cei mai buni prieteni ai săi. Asigură-te că băieții aduc și ceva băutură. Iubitul tău va ține minte mult timp acest gest.
 32. Fă-i un tort din doze sau/și sticle de bere. Nu uita să folosești băutura lui preferată.
 33. Mergi la supermarket și cumpără-i o sacoșă care să conțină câte unul din produsele sale preferate, pentru a-i demonstra că ești atentă la preferințele sale.
 34. Comportă-te ca și când el ar fi regele tău pentru o zi. E o idee care probabil o să-l incite. Încheie-l la șireturi, prepară-i mâncarea preferată, cumpără-i bere, fă-i popcorn, etc. Probabil îți va întoarce serviciul.
 35. Dacă este posibil, plănuiește un zbor cu balonul cu aer cald sau cu parapanta. Sper că nu vă este teamă de înălțime.
 36. Trimite-i un cadou prin poștă, chiar dacă locuiți sub același acoperiș.
 37. Cumpără bilete la un meci de fotbal al echipei sale preferate și mergeți împreună.

Concluzie

Sper că ți-a fost de folos această listă cu idei de surprize romantice pentru soț sau iubit. Dacă ai o idee interesantă care nu se află în listă, te rugăm să lași un comentariu și noi o vom introduce în acest articol.

Vom actualiza permanent această pagină și vom adăuga și alte idei, așa că salveaz-o și revino de fiecare dată când vrei să-i faci o surpriză partenerului tău de cuplu.

Distribuie articolul și ajută-ți prietenele să le facă și ele surprize plăcute iubiților lor!

Imagine articol: macniak / 123RF Stock Photo

Lasă un răspuns