cuplu fericit care isi trimit mesaje de Valentine's Day sau ziua îndrăgostiților

Paginile de internet îți pun la dispoziție o mulțime de mesaje de Valentine’s Day pentru persoana iubită, însă foarte puține dintre acestea merită să fie trimise iubitului sau iubitei. De aceea, am selectat cu atenție cele mai bune mesaje de Valentine’s Day pe care să i le trimiți jumătății tale.

Valentine’s Day sau Ziua îndrăgostiților se sărbătorește pe 14 februarie.

Este un prilej prin care îți poți exprima iubirea față de partener prin cadouri, declarații de dragoste sau gesturi romantice. Toate acestea însă trebuie să fie însoțite de un mesaj de dragoste.

În continuare ți-am pregatit o selecție a celor mai bune mesaje de Valentine’s Day pe care să i le trimiți persoanei iubite.

Lista de mesaje de Valentine’s Day

Dacă vrei să afli câteva ponturi pentru a trimite mesaje cât mai autentice, derulează până la sfârșitul articolului.

Acestea fiind spuse, iată lista noastră cu cele mai bune mesaje de Ziua îndrăgostiților:

 1. Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet larg pe față, pentru că mi-am dat seama că nu ești doar un vis.

 2. Un Valentine’s Day fericit pentru cea mai scumpă comoară pe care o am! Iubirea ta mă completează la fel cum o cireașă completează un tort delicios. Te iubesc și te voi iubi mereu!

 3. Nu e nimic mai minunat decât să-mi petrec această zi a îndrăgostiților alături de persoana pe care o iubesc din tot sufletul. Happy Valentine’s Day, dragostea mea!

 4. Astăzi sărbătorim Ziua îndrăgostiților. Nu știu de ce a fost inventată, căci alături de tine mă simt de parcă aș celebra-o în fiecare zi. Te iubesc și te voi iubi mereu!

 5. Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pentru mine! Happy Valentine’s Day!

 6. Ziua în care mi-ai apărut în cale îmi pare ziua în care m-am născut din nou. Nu-mi imaginez viața mea fără tine și sper că și pe viitor, fiecare zi a îndrăgostiților să ne găsească unul în brațele celuilalt, iar iubirea noastră să înflorească în fiecare an. Dacă acest lucru depinde doar de mine, știu sigur că așa va fi. Happy Valentine’s Day, dragostea mea!

 7. De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le oferi şi modul în care îmi înseninezi viaţa.

 8. Să iubeşti înseamnă să trăieşti prin celălalt, să simţi nevoia de a-i poveşti, de a-i cere un sfat și de a dărui. Să iubeşti înseamnă să te completezi prin celălalt. Happy Valentine’s Day!

 9. Un Valentine’s Day fericit pentru iubirea mea! Tu ești tot ce am mai scump pe lume, ești fericirea și licoarea vieții ce-mi curge prin vene.

 10. Alături de tine mă simt fericită precum un fluture care zboară lipsit de griji printre flori, într-o zi senină de primăvară. Sunt recunoscătoare pentru că exiști și ești jumătatea mea. La mulți ani nouă, de Valentine’s Day!

 11. Tu ești raiul inimii mele! Ești refugiul sufletului meu! Te iubesc!

 12. Happy Valentine’s Day pentru unica mea iubire! Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase pe care mi le-ai oferit de-a lungul timpului, pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru toată fericirea pe care ai adus-o în viața mea!

 13. Pentru fiecare lacăt construit există și o cheie. Tu ești cheia mea, cea care mi-a descuiat inima. Mă simt în siguranță să spun că am fost făcuți unul pentru altul. La mulți ani de Valentine’s Day!

 14. Fără tine pur și simplu nu ar fi existat un eu. Te iubiesc din toată inima și ți-o spun din nou, cu ocazia Zilei îndrăgostiților.

 15. Pentru mine tu ai fost mereu răsăritul într-o zi înorată, umărul pe care am putut plânge și o mână de ajutor de fiecare dată când am avut nevoie. Îmi doresc ca această zi să fie un reminder pentru impactul pe care l-ai avut în viața mea.

 16. De Ziua îndrăgostiților vreau să ne aducem aminte toate clipele frumoase pe care le-am petrecut și momentele de fericire trăite împreună, când iubirea parcă ne dădea aripi. Simt că viața mea lângă tine a căpătat un sens mult mai profund.

 17. De când suntem împreună, am aflat ce este cu adevărat fericirea, am învățat să-i dau un sens vieții și am îndrăznit să iubesc cu toată ființa mea. De Ziua îndrăgostiților vreau să-ți mulțumesc pentru faptul că ești alături de mine și îmi completezi viața. Te iubesc!

 18. De când te-am cunoscut, viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, stiu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea, dar mai presus de toate, stiu că te iubesc!

 19. Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mâna la gură! La mulți ani de ziua îndrăgostiților, îngerul meu!

 20. Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ţinem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singură inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca noi să o găsim, iar eu știu sigur că i-am găsit perechea.

 21. Dacă din toată istoria aş putea alege un moment pe care să îl pot păstra strălucitor şi plin de viață, din toate zilele vieţii mele aş alege momentul în care te-am cunoscut pe tine, dragostea mea.

 22. Cu toate că suntem diferiți în multe aspecte ale vieții, avem în comun un lucru foarte important: iubirea nemărginită, profundă și adevărată pe care ne-o purtăm. La mulți ani de Valentine’s Day!


 23. Îmi umpli viața cu speranță, fericire și binecuvântare. Nu-mi pot imagina o zi fără iubirea ta. Tu ești totul pentru mine. La mulți ani de Ziua îndrăgostiților!

 24. M-am rugat lui Dumnezeu și i-am cerut să-mi trimită cea mai uimitoare ființă. Mi-a auzit rugăciunea și îi sunt foarte recunoscătoare. Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea! La cât mai multe zile ale îndrăgostiților împreună!

 25. Există patru etape către fericire: 1) eu, 2) tu, 3) inimile noastre și 4) noi doi împreună.

 26. Fiind departe de mine, pun sub îndoială faptul că oxigenul este mai necesar pentru viaţă decât prezenţa ta.

 27. Oricât de multă putere ar avea cuvintele, acestea devin neînsemnate atunci când vreau să îmi mărturisesc dragostea față de tine.

 28. Azi-noapte mi-am trimis îngerul să te păzească, dar s-a întors înapoi la mine. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger.

 29. Happy Valentine’s Day pentru persoana care a reușit să mă facă să zâmbesc în fiecare zi de când suntem împreună!

 30. Iubirea este comoara care ne ține împreună și ne dă motive de fericire în fiecare zi a anului. În această zi minunată, sărbătorim comoara noastră. La cât mai multe aniversări împreună! Te iubesc!

 31. Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 de minute, că un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

 32. Tu mi-ai oferit cei mai frumoși și cei mai fericiți ani din viața mea, iar pentru asta îți mulțumesc. Happy Valentine’s Day!

 33. Viața mea alături de tine e ca un film de dragoste interminabil. Eu sunt cu siguranță cea mai norocoasă persoană de pe Pământ. Te iubesc din toată inima!

 34. Tu ai făcut ca singurătatea care îmi umplea zilele să dispară din viața mea pentru totdeauna. Mi-ai adus liniște interioară, un sentiment de bine, multă iubire și fericire cât cuprinde. Te iubesc!

 35. Tu ești jumătatea care mă face întreg. Fără tine n-aș mai fi eu, cel de acum. Înainte să te întâlnesc simțeam permanent un gol în interiorul meu, de parcă îmi lipsea ceva vital. Acum că te am pe tine, acel sentiment a dispărut de parcă nici n-ar fi existat vreodată.

 36. Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură și plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine’s Day îţi reamintesc că te iubesc din tot sufletul, dragostea mea!

 37. Iubirea ta pentru mine îmi dă poftă de viață și puritate deplină în sentimente. Nu credeam că voi putea trăi vreodată asemenea momente. De Ziua îndrăgostiților țin să-ți mulțumesc pentru că exiști și ești alături de mine!

 38. Între noi există un ocean. Pădurile şi munţii ne despart. Nu sunt Superman, însă dă-mi o secundă şi voi zbura peste mări şi ţări pentru a-ţi trimite dragostea mea. Ai primit-o?

 39. Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi, iar Valentine’s Day este un prilej prin care-ți reamintesc acest lucru.

 40. Îți doresc să ai parte de o zi a îndrăgostiților minunată alături de mine! Mulțumesc pentru că îmi arăți în fiecare zi ce înseamnă iubirea adevărată și mă determini să-mi trăiesc viața la intensitate maximă. Tu ești tot ce am și te iubesc enorm!

 41. Nu-mi pot imagina ce am făcut să merit o asemenea minune în viața mea, însă sunt foarte recunoscător că acest lucru se întâmplă chiar în aceste momente. Ești tot ce am mai scump pe lume!

 42. Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune “Uite asta”.

 43. Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment despre care nu știam că poate fi atât de puternic, până să te fi întâlnit pe tine.

 44. Te iubesc și-ți pot spune asta într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie o viață întreagă.

 45. Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.

 46. Îți doresc ca Ziua îndrăgostiților să-ți fie plină de cât mai multă iubire și fericire! Iar acest lucru se va întâmpla deoarece este responsabilitatea mea.

 47. Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, iar alţii, celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.

 48. Aş vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor şi să ajung în cer, să le spun îngerilor că şi pe Pământ există Raiul. Te iubesc!

 49. Încă din ziua în care te-am cunoscut te-am privit în ochi și mi-am dat seama că vei fi jumătatea mea pentru tot restul vieții. De aceea astăzi sărbătorim iubirea interminabilă care ne leagă. Te iubesc cu tot trupul și sufletul meu!

 50. De fiecare dată când te văd, simt cum o flacără se aprinde în inima mea. Asta este pentru că te iubesc nebunește!

 51. Pentru lume tu eşti cineva, pentru cineva tu eşti lumea! Cu multă dragoste, Cineva.

 52. De Valentine’s day îți mulțumesc pentru iubirea pe care mi-o porți și vreau să-ți spun că în continuare nu trebuie decât să continui să fii persoana perfectă care ești.

 53. A trecut mult timp de când ți-am dăruit inima mea, dar dragostea mea pentru tine nu a scăzut în niciun fel, ci dimpotrivă. Cu fiecare an, cu fiecare zi a îndrăgostiților, cu fiecare moment care trece, simt că te iubesc tot mai mult.

 54. Această zi specială e un motiv în plus să îți spun că toată viața mea, toate gândurile mele, toate trăirile mele ți le dedic ție. La mulți ani nouă, de ziua îndrăgostiților!

 55. Deși te cunosc de puțină vreme, pot spune că m-am îndrăgostit de tine din primul moment în care te-am văzut. Ființa mea e plină de ființa ta. Viața mea de dinainte îmi pare atât de schimbată față de cea pe care o trăiesc acum. Ah… cât mi-aș dori ca această stare de euforie să nu treacă vreodată… Te iubesc!

 56. De când mi-ai apărut în cale, viața-mi este mai frumoasă, iar lumea îmi pare mai bună, pentru că tu ești alături de mine.

 57. Am impresia că-ți văd chipul și-ți aud glasul la tot pasul, atunci când nu ești lângă mine. De fapt, tu ești mereu cu mine, în visurile și în inima mea. Te iubesc!

 58. Poate pentru unii dragostea înseamnă durere și suferință, dar eu nu simt asta deloc. Dragostea ta mă face atât de fericit, cum nu bănuiam că voi fi vreodată… Lumea e un loc mai bun cu tine alături.

 59. Tu ești cel pe care îl iubesc și cel care îmi doresc să mă iubească mereu. A ta pentru totdeauna.

 60. Pentru că azi este Ziua îndrăgostiților, vreau să-ți aduc aminte – pentru că nu o fac atât de des așa cum ar trebui – cât de mult te iubesc.

 61. Îmi doresc să nu te dezamăgesc vreodată în alegerea făcută. Promit să fac tot ce îmi stă în putință ca să te fac fericită.

 62. Tu ești focul ce-mi aprinde inima, ești scânteia ce mă face să ard de dor. În brațele tale mă mistuie dorința. Mă ridic asemeni păsării Pheonix din cenușa viselor mele împlinite și nu-mi doresc decât apropierea nopții, ca să mă aprind din nou în îmbrățișarea ta. La mulți ani de Ziua îndrăgostiților!

 63. Stelele de pe cer sunt tot atâtea gânduri de iubire pe care ți le trimit ție, iubita mea. Câte picături sunt în ocean, cu atâtea sărutări aș vrea să-ți acopăr trupul. Când oceanele vor seca și stelele de pe cer vor pica, abia atunci dragostea mea pentru tine se va sfârși.

 64. Nu te iubesc pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce devin când sunt cu tine. La mulți ani de Valentine’s Day, dragostea mea!

 65. Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii cădeau uşor purtate de vânt asupra noastră pe Pământ.

 66. Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!

 67. De Valentine’s Day, nu îţi voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… Îţi voi spune doar că te iubesc mai mult decât orice.

 68. De-ar fi universul o lume plină de femei şi eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-aş alege, căci eşti iubirea vieţii mele. Te iubesc!

 69. Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.

  Nu au fost de ajuns? Lista continuă…

 70. Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…

 71. Fără dragoste suntem orfani de toate, iar fără pasiune suntem ca o moară de vânt spânzurată în vid!

 72. Încearcă să pătrunzi cu privirea dincolo de ferestrele sufletului, în depărtare şi gândeşte-te la mine, pentru că mă vei găsi oricând în inima ta. Te iubesc!

 73. Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama că pentru mine tu eşti viaţa!

Aceasta a fost selecția noastră de mesaje de Valentine’s Day pe care să i le trimiți persoanei pe care o iubești. Lasă un comentariu mai jos cu mesajele tale preferate.

Ponturi pentru a trimite mesaje cât mai autentice

Dacă vrei ca mesajul tău să fie cât mai autentic, atunci ai face bine să ții cont de următoarele ponturi:

 • Asigură-te că mesajul pe care i-l vei trimite reflectă personalitățile voastre. Dacă-i vei trimite ceva ce nu i-ai fi zis vreodată, își va da seama că pur și simplu ai copiat mesajul de pe net.
 • Modifică mesajul adaugând ceva unic și personal. Astfel vei obține un mesaj autentic care va fi foarte apreciat.
 • Caută modalități ingenioase de a-i trimite mesajul. Scrie-l pe o felicitare, ascunde-l într-un cadou sau într-un buchet de flori.

Concluzie

Am selectat cele mai bune mesaje de dragoste pe care i le poți trimite jumătății tale de Valentine’s Day. Sper că ți-au fost de folos și ți-au dat inspirația de care aveai nevoie.

Care dintre aceste mesaje sunt preferatele tale? Lasă un comentariu mai jos!

Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul de cuplu cu un cadou de Valentine’s Day, îți recomand următoarele articole:

Trimite acest articol unui prieten și ajută-l să găsească un mesaj de dragoste pentru jumătatea sa.

Îți doresc să ai parte de un Valentine’s Day minunat!

Imagine articol: antonioguillem / 123RF Stock Photo

- Anunț -evomag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rog să introduci comentariul
Te rog să introduci numele tău